2. 30-09 10:00 MK ds M. Visser m.m.v. Con Amore
  3. 07-10 10:00 MK ds M. Visser m.m.v. Recreation
  4. 14-10 10:00 MK ds L. Rasser (Amsterdam)
  5. 21-10 10:00 DK ds M. Visser

U bent hier: Home - Onze kerk - Activiteiten

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
27-09 13:45 Bijbelkring Morgensterkerk

Op elke laatste donderdag van de maand is er een bijbel-gesprekskring van 13.45 – 15.15 uur in één van de zalen van de Morgensterkerk. De onderwerpen worden in overleg met de deelnemers gekozen. Dat kan een Bijbelgedeelte, een thema of een boek zijn. Steeds wordt er geprobeerd een verbinding te leggen met ons eigen leven en de wereld om ons heen. De eerste bijeenkomst is op donderdag 27 september.

U hoeft niet alles over de Bijbel te weten. Het zijn gezellige gespreksgroepen met diepgang. Een ieder is van harte welkom. Ook anderen van buiten de kerkelijke of dorpsgrenzen.

28-09 19:00 Tienerkamp 2018

We gaan dit jaar weer op kamp met de tieners in het weekend van 28, 29 en 30 september. Een weekend vol plezier, avontuur en natuurlijk veel gezelligheid. We vertrekken op vrijdag om 19:00 uur en komen zondag einde van de middag terug. Je kunt je hier online aanmelden.

01-10 10:30 Bijbelkring Westerheem

In Woonzorgcentrum Westerheem is er elke eerste maandag van de maand een bijbel-gesprekskring van 10.30 – 11.30 uur in de familiekamer. In de komende tijd lezen we met elkaar het Bijbelboek Esther. Ook hier gaan we op zoek naar de betekenis voor ons leven hier en nu. De eerste bijeenkomst is op maandag 1 oktober a.s. U hoeft niet alles over de Bijbel te weten. Het zijn gezellige gespreksgroepen met diepgang. Een ieder is van harte welkom. Ook anderen van buiten de kerkelijke of dorpsgrenzen.

02-10 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

Dinsdag 2 oktober is het 10 jaar geleden dat we de ontmoetingsochtenden zijn gestart. We maken er een feestelijke bijeenkomst van met o.a. terugblik op 10 jaar ontmoetingsochtenden. De opzet van de ochtenden is in deze 10 jaar niet veranderd. Het rust op drie pijlers nl: verdieping, ontspanning en ontmoeting. Veel van deze ochtenden wordt ingevuld door gemeenteleden of familieleden. Binnen onze gemeente is er veel creativiteit. Hulp om een presentatie te maken is altijd aanwezig. De ochtenden staan voor iedereen open. Diverse bezoekers uit andere gemeentes zijn welkome gasten.

De andere data tot januari zijn: 16, en 30 oktober. 13 en 27 november. De afsluiting is op 11 december. De ochtenden zijn van 10.00 -11.30 uur in de Vrijburcht. Een ieder is van harte uitgenodigd.