Luister naar de diensten
U bent hier: Home - Onze kerk - Activiteiten

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
25-03 10:00 Palmzondag Morgensterkerk

Op 25 maart is het Palmzondag. De dienst is om 10:00 uur in de Morgensterkerk. De kinderen – allemaal welkom! – maken tijdens de dienst rijk versierde Palmpasenstokken en trekken in een lange stoet door de kerk, terwijl wij zingen: Daar komt Hij aan… Daarmee begint de week van Pasen. Voor de diensten op witte donderdag, goede vrijdag, paaszaterdag en eerste paasdag, zie: www.pknheemskerk.nl/diensten 

 
27-03 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

Op 27 maart houden we onze ontmoetingsochtend in het kader van de veertigdagentijd. Traditioneel verleent  het koor Cantamus, o.l.v. Henny Dijkstra medewerking. Ds. Marco Visser en onze ouderenpastor Fred van der Louw zijn dan aanwezig en zorgen voor de verdere invulling van deze bijeenkomst.

 
31-03 22:00 PaasChallenge voor jongeren

In de nacht voor Pasen kruip je in de huid van een volgeling van Jezus. Na een maaltijd ontstaat er een ‘manhunt’ met challenges die je in een soort Wie is de Mol-spel moet winnen. Alles eindigt met een bijzondere ontknoping. De PaasChallenge is voor tieners (vanaf middelbare school) en duurt van 22:00 tot 08:00 uur van zaterdag 31 maart op zondag 1 april. Je kunt je opgeven in de WhatsApp groep van de jeugd. Als je daar nog niet in zit, kun je je aanmelden via een appje aan Ralf Timmer, 06-43480113.

 
01-04 10:00 Pasen Morgensterkerk

Op zondag vieren we Pasen, het hoogste feest dat we als christelijke kerk hebben. Zoals Israël door de diepte van de zee gaat op weg naar het veelbelovende land, zo gaat Jezus door de diepte van de dood en baant hij een weg ten leven. De weg van Israël, de weg van de Mensenzoon, dat is de weg voor ons allen. Heel welkom om dat mee te vieren. De dienst is om 10:00 uur in de Morgensterkerk.

 
10-04 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

Op 10 april sluiten we het seizoen van de ontmoetingsochtenden af met een invulling waar verrassing, lach en ontmoeting centraal staat. Van harte welkom!

 
11-04 18:00 Meelezen + maaltijd Morgensterkerk

De volgende Meelezen op Woensdag is gepland op 11 april. Dit is een speciale editie ‘Eten en Lezen’. We beginnen met de maaltijd, die we gezamenlijk bereiden door allemaal iets mee te brengen. Inloop en borrel vanaf 18:00 uur. Na de maaltijd gaan we met een kop koffie aan de tekst van de zondag. Als je erbij wilt zijn, graag een berichtje aan Marijke Kornmann: . En graag met vermelding van wat je voor de maaltijd hoopt mee te brengen. Van harte uitgenodigd!

 
 • Contact

  Postadres PKN Heemskerk
  Vrijburglaan 2
  1962 VA Heemskerk
 • In en rondom de kerk

  Trouwen? Dopen? Een Uitvaart?
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief