Luister naar de diensten

Welkom in de kerk!

Vanaf juli zijn er gelukkig weer kerkdiensten mogelijk, waar u bij kunt zijn. Wij vieren onze eredienst in de Morgensterkerk om 10:00 uur. Om voldoende afstand te kunnen houden, kan er alleen een beperkt aantal mensen mensen aanwezig zijn. U kunt zich daarom aanmelden wanneer u naar de kerk wilt komen, dit kan steeds voor de volgende zondag tot vrijdagavond 20:00 uur. Schrijft u zich in op de volgende pagina:

https://inschrijven.pknheemskerk.nl

Nieuw begin

In 1947 verscheen het klassiek geworden boek ‘De Pest’ van Albert Camus. Het verhaal speelt zich af in het kuststadje Oran, waar de besmettelijke, dodelijke ziekte uitbreekt. De stad gaat volledig op slot, de mensen kunnen weinig anders doen dan wachten tot de verschrikking voorbij is. Het is een fantasie over wat er gebeurt als mensen afgesloten raken en op elkaar en zichzelf teruggeworpen worden. Een fantasie met een...

Lees verder
Lees de laatste preek

Nieuws

Doorgang activiteiten

U kunt de dienst ook nog steeds op afstand meevieren. De dienst is te beluisteren en wordt ook live via YouTube uitgezonden. Op deze pagina vindt u de links:

https://www.pknheemskerk.nl/kerkdienstopnamen

Meer informatie

Nadat we een aantal keren kindernevendienst online hebben beleefd, gaat de échte bijeenkomst gelukkig weer van start. Wat goed elkaar weer te zien! De kinderen die aangemeld zijn en met hun ouders meekomen, worden voor de dienst buiten het gebouw opgevangen. De activiteiten zijn in principe buiten, tenzij het slecht weer is. Na de dienst zorgt de leiding ervoor dat de kinderen terug komen bij hun ouders.

Wij zijn een protestantse gemeente met een open houding, gericht op de oecumene. De Bijbel is voor ons de inspiratiebron. De verhalen inspireren ons om open in de wereld te staan. Iedereen is altijd welkom, uit welke kerkelijke of onkerkelijke achtergrond dan ook, gelovig of ongelovig. Een ieder kan in alle opzichten voluit meedoen, ongeacht afkomst, geslacht en seksuele voorkeur. In de diensten, bij de andere activiteiten en de gesprekken die wij hebben: de deur staat open.

Lees meer
Welkom! Op onze website