Welkom.

KERKDIENST ONLINE

Kijk de dienst hier online mee!

U kunt hier live meekijken met de dienst op de zondagmorgen. Op deze manier bent u toch verbonden met ons als kerk. Wilt u een uitzending terugkijken druk dan op de knop hieronder.

KERKDIENST BIJWONEN

Graag komen we bij elkaar om de zondagse dienst te vieren. In verband met de coronamaatregelen, houden we 1,5 meter afstand van elkaar en dragen we een mondkapje bij het naar binnen en naar buiten gaan. Door de extra afstand tussen de stoelen passen er nu 70 mensen in de kerk. U kunt zich hieronder inschrijven als u er graag bij wilt zijn. Als het vol is, hopen we dat u een andere keer aan kunt sluiten.

Als u zich ingeschreven hebt en toch niet kunt komen, vragen we u om u af te melden via jedevries@ziggo.nl

kansel-morgensterkerk-2.jpg

Onze diensten

Kerkdienst 5 december
    05 dec. 10:00 – 11:00
    Morgensterkerk, Vrijburglaan, 1962 Heemskerk, Nederland
    Ds. Marco Visser gaat voor in deze dienst, de tweede zondag van advent.
    kerkdienst 12 december
    12 dec. 10:00 – 11:05
    Morgensterkerk, Vrijburglaan, 1962 Heemskerk, Nederland
    Ds. Marco Visser gaat voor in deze dienst, de derde zondag van advent.
    kerkdienst 19 december
    19 dec. 10:00 – 11:05
    Het is vierde advent. We vieren gezamenlijk met onze buren, de PG Beverwijk

Activiteiten in de kerk

Wandelen
    za 04 dec.
    Duinopgang Oudedijk
    04 dec. 10:30
    Duinopgang Oudedijk, Oudendijk, 1969 Heemskerk, Nederland
    Deze keer wandelen we met Arrie van Nierop. U bent van harte welkom om aan te sluiten.
  • Biblejournaling: teken Openbaring
    zo 05 dec.
    De locatie wordt later bepaald
    05 dec. 10:00 – 11:00
    De locatie wordt later bepaald
    Met elkaar tekenen we bij teksten van Openbaring. Ervaar deze bijzondere manier van Bijbelstudie. We komen samen aan huiskamertafels.
    Bijbelontmoeting
    di 07 dec.
    07 dec. 20:00 – 08 dec. 21:00
    Morgensterkerk, Vrijburglaan 2, 1962 VA Heemskerk, Nederland
    We lezen met elkaar uit Openbaring, wat doet het met je? Wat zit er voor jou in? Via zoom en live waarschijnlijk.
    Open Dorpskerk
    do 09 dec.
    Dorpskerk
    09 dec. 10:00 – 12:00
    Dorpskerk, Kerkplein 1, 1961 EA Heemskerk, Nederland
    Welkom in de dorpskerk voor een kop koffie, kaarslicht en een goed gesprek.
    Wereldlichtjesdag
    zo 12 dec.
    Live via Kerkdienstgemist
    12 dec. 18:45 – 19:45
    Live via Kerkdienstgemist
    Kijk mee via https://kerkdienstgemist.nl/stations/84-Morgensterkerk. Er is muziek van het koor Recreation en er zijn woorden van troost. Wilt u graag een kaarsje aan laten steken? Dat kan! Meer info elders op de site onder het kopje De Diensten.
    Wandelen
    do 16 dec.
    Duinopgang tegenover de patatoloog
    16 dec. 10:30
    Duinopgang tegenover de patatoloog, Rijksstraatweg 122A, 1968 LL Heemskerk, Nederland
    Deze keer wandelen we met Corina Voskamp. U bent van harte welkom om aan te sluiten.
  • Adventsviering PCOB
    di 21 dec.
    Vredevorstkerk
    21 dec. 15:00 – 18:30
    Vredevorstkerk, Laan der Nederlanden 152, 1945 AC Beverwijk, Nederland
    Graag nodigt de PCOB IJmond Noord u van harte uit voor de Adventsviering met liederen, Evangelielezing, gedichten en een maaltijd.
    Open Dorpskerk
    do 02 dec.
    Dorpskerk
    02 dec. 10:00 – 12:00
    Dorpskerk, Kerkplein 1, 1961 EA Heemskerk, Nederland
    Welkom in de dorpskerk voor een kop koffie, kaarslicht en een goed gesprek.

WIJ ZIJN

Wij zijn een protestantse gemeente met een open houding, gericht op de oecumene. De Bijbel is voor ons de inspiratiebron. De verhalen inspireren ons om open in de wereld te staan. Iedereen is altijd welkom, uit welke kerkelijke of onkerkelijke achtergrond dan ook, gelovig of ongelovig.

De Bijbelverhalen inspireren ons ook om met elkaar verbonden te zijn, om een gemeenschap te vormen, maar juist ook om er te zijn voor de mensen om ons heen, voor het dorp. Wij zijn op zoek naar hoe wij van betekenis kunnen zijn. Ons besef groeit dat de kerk er niet voor de kerk is maar voor Heemskerkers; voor allen die ons op de een of andere manier nodig hebben.

WILT U CONTACT MET ONS?

Bedankt voor de inzending!

dorpskerk-van-buiten-31.JPG
dorpskerk_heemskerk.jpg
kansel-morgensterkerk-1.jpg
in-memoriam-1.jpg

Dopen, trouwen of een dienst bij overlijden. Het zijn de drie pilaren van het christelijke geloof waar wij als kerk bij betrokken mogen worden. Wij leggen u graag uit hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Naast onze zondagse vieringen zijn er meerdere manieren om elkaar te ontmoeten, het geloof en het
leven met elkaar te delen.

Binnen onze gemeente staan we graag klaar voor elkaar en voor anderen die onze hulp kunnen gebruiken. Soms kan de diaconie doorverwijzen of bemiddelen bij het vinden van het juiste loket of tijdelijke individuele hulp bieden op weg naar een structurele oplossing..

DE KERK OP SOCIALE MEDIA

Ook op de sociale media zijn we actief. Hier ziet u onze activiteiten op instagram.

Vrijburglaan 21962 VA Heemskerk

anbi.png