Luister naar de diensten
U bent hier: Home - Onze kerk - Nieuws - Bazaar

   Bazaar

Jaarlijkse grote bazaar in november

Jaarlijks in het eerste weekend van november is traditiegetrouw de grote bazaar in de Morgensterkerk. Bent u nu bezig met de grote opruiming en wilt u dingen weg doen: bewaar het nog even, wij kunnen het zeker gebruiken in november. Als u iets heeft, kunt u bellen met Henk Paters (tel. 240482), André Soorsma (tel.241448) of Dirk Norg (tel.239942). 


Het rad gaat weer draaien en er is weer een loterij en natuurlijk weer kleding, boeken, bloemen en allerlei tweedehands goederen. Met elkaar maken we er een gezellige week van. Wij organiseren graag weer deze bazaar/snuffelmarkt, maar zonder uw hulp redden wij het niet. Vele handen maken licht werk en het is altijd erg gezellig om mee te doen. Ook hierin kunnen we samen kerk zijn.

De opbrengst van de bazaar komt ten goede aan de Voedselbank, Parkinson vereniging (café) en Hongarije en aan onze kerk. Wij hopen opnieuw op een hoge opbrengst van de bazaar. Wilt u een extra gift doen, dan is die van harte welkom op bankrekening NL09RABO0161995713 ten name van de Bazaarcommissie Heemskerk. U kunt daarbij vermelden voor welk doel u iets extra wilt bestemmen. Bedankt alvast!

 • Contact

  Postadres PKN Heemskerk
  Vrijburglaan 2
  1962 VA Heemskerk
 • In en rondom de kerk

  Trouwen? Dopen? Een Uitvaart?
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief