U bent hier: Home - Op zondag

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Liturgie
28-02 10:00 ds A. van Nierop Dorpskerk Wijk aan Zee Deze gezamenlijke online dienst vanuit de Dorpskerk in Wijk aan Zee is te volgen via onze website en YouTube kanaal PKN Beverwijk Heemskerk. Liturgie
07-03 10:00 ds M. Visser Morgensterkerk Deze tweede zondag in de 40-dagentijd naar Pasen toe vieren we deze dienst online samen met Beverwijk/Wijk aan Zee vanuit de Morgensterkerk.

U kunt de dienst met beeld en geluid volgen via het blok rechtsboven of via Kerkdienstgemist.nl.

10-03 19:30 Biddag, pastor F. van der Louw Morgensterkerk Deze biddag vieren we online vanuit de Morgensterkerk.

14-03 10:00 ds A. van Nierop Morgensterkerk Deze derde zondag in de 40-dagentijd naar Pasen toe vieren we online samen vanuit de Morgensterkerk.

21-03 10:00 ds M. Visser Morgensterkerk Deze vierde zondag in de 40-dagentijd naar Pasen toe vieren we online samen vanuit de Morgensterkerk.

28-03 10:00 Palmzondag, pastor F. van der Louw Vredevorstkerk Deze gezamenlijke online dienst vanuit de Vredevorstkerk in Beverwijk is te volgen via onze website en YouTube kanaal PKN Beverwijk Heemskerk.
29-03 19:30 Avondgebed Morgensterkerk Dit avondgebed in de lijdensweek naar Pasen toe vieren we online vanuit de Morgensterkerk.

30-03 19:30 Avondgebed Morgensterkerk Dit avondgebed in de lijdensweek naar Pasen toe vieren we online vanuit de Morgensterkerk.

31-03 19:30 Avondgebed Morgensterkerk Dit avondgebed in de lijdensweek naar Pasen toe vieren we online vanuit de Morgensterkerk.

01-04 19:30 Witte Donderdag Vredevorstkerk
02-04 19:30 Goede Vrijdag Dorpskerk Wijk aan Zee