Kerk en gebouwen

Welke kerkgebouwen horen bij de Protestantse Kerk Heemskerk?

Onze gemeente heeft twee gebouwen, de Dorpskerk Kerkplein 1 en de Morgensterkerk op de Vrijburglaan 2 in Heemskerk. De zondagse dienst wordt meestal gehouden in de Morgensterkerk. Deze kerk is groter en we hebben we de mogelijkheden om de dienst online uit te zenden. De Morgensterkerk en de bijbehorende zalen worden beheerd door Henk de Loos 06-22372654 of info@devrijburcht.com
Het beheer van de Dorpskerk wordt gedaan door Wim Boender, telefoon 0251-769015 of via boenderw@xs4all.nl.

Waar vind ik informatie over de huur van de Vrijburcht?

De Morgensterkerk en de bijbehorende zalen worden beheerd door Henk de Loos tel. 06-22372654, info@devrijburcht.com Op de site http://www.devrijburcht.com/index.html vindt u ook meer informatie over de verhuur.

Diensten en activiteiten

Waar kan ik het dienstenrooster vinden?

Het dienstenrooster kunt u hier downloaden!

Wie mag ik bellen voor de autovriendendienst?

Wilt u opgehaald worden op zondagochtend bel dan Arie Hoogendoorn (tel. 0251-235306)