top of page

zo 12 dec.

|

Live via Kerkdienstgemist

Wereldlichtjesdag

Kijk mee via https://kerkdienstgemist.nl/stations/84-Morgensterkerk. Er is muziek van het koor Recreation en er zijn woorden van troost. Wilt u graag een kaarsje aan laten steken? Dat kan! Meer info elders op de site onder het kopje De Diensten.

Wereldlichtjesdag

Tijd en locatie

12 dec. 2021 18:45 – 19:45

Live via Kerkdienstgemist

Over het evenement

Elke 2de zondag in december wordt WereldLichtjesDag gehouden. Op deze dag steken mensen over de hele wereld om 19.00 uur een kaarsje aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Op deze manier gaat er een golf van licht over de wereld en wordt er 24 uur lang stilgestaan bij dit verdriet. Het programma begint op zondag 12 december om 18.45 uur. In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk fysiek bij elkaar te komen, de bijeenkomst is online volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/84-Morgensterkerk.

Er is muziek van het koor Recreation en er zijn woorden van troost. Wilt u graag een kaarsje aan laten steken? Stuur dan voor 12 december een e-mail met de naam van uw overleden (klein)kind naar: eibertdevries@hetnet.nl. De naam van het kind wordt dan voorgelezen en er wordt een kaarsje aangestoken. De organisatie hoopt van harte dat Iedereen zich ook online welkom zal voelen: ouders, grootouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen, en iedereen die zich hiermee verbonden voelt.

Deel dit evenement

bottom of page