Luister naar de diensten

Programma

U bent hier: Home - Programma

Programma

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
21-03 10:00 Marcus; het hele verhaal Mariakerk, Spoellaan

In februari en maart zullen we in vijf bijeenkomsten op woensdagochtend het gehele Marcusevangelie lezen en beluisteren. En wel samen met onze goede buren van de rooms-katholieke Laurentius-Mariaparochie. Op 21 en 28 februari en op 7, 14 en 21 maart is iedereen welkom in de Esplanadezaal in de Mariakerk aan de Spoellaan, steeds van 10:00 uur tot 11:15 uur. Een mooie gelegenheid om het evangelie eens helemaal te lezen én om erover in gesprek te gaan met anderen. De ochtenden worden begeleid door kapelaan Teun Warnaar en predikant Marco Visser. Aanmelden: .

 
25-03 16:00 Passieconcert Dorpskerk

Op Palmzondag, 25 maart, organiseert Anja van der Ploeg een Passieconcert in de Dorpskerk. Het vocaal ensemble Musica Sacra zal, begeleid door musici en solisten, een aantal hoogtepunten uit de Matthäus Passion van J.S. Bach ten gehore brengen, alsmede enkele andere passieliederen. Aanvang 16:00 uur, toegang is gratis (vrijwillige bijdrage van afloop welkom).

 
15-04 19:00 Bijbelverhalen voor Heemskerkers Dorpskerk

In de serie ‘Bijbelgesprekken met Heemskerkers’ interviewt Marco Visser op 15 april Karin Koks, buurtwerker bij Welschap. Dorpskerk, 19:00 - 20:00 uur, er klinkt goede muziek, toegang is gratis.

 
 • Contact

  Postadres PKN Heemskerk
  Vrijburglaan 2
  1962 VA Heemskerk
 • In en rondom de kerk

  Trouwen? Dopen? Een Uitvaart?
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief