U bent hier: Home - Programma

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
20-07 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Op vrijdagmiddagen vanaf 14.30 uur is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Op vrijdag 20 juli speelt Serge Heman op gitaar. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

27-07 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Op vrijdagmiddagen vanaf 14.30 uur is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Anja van der Ploeg bespeelt het orgel. Op vrijdag 27 juli met medewerking van Anke Buringa op dwarsfluit. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

01-08 00:00 Kerkdiensten en bijeenkomsten terugluisteren

Als u een kerkdienst terug wilt luisteren of een bijeenkomst van Bijbelverhalen met Heemskerkers, kunt u deze hier vinden:

- kerkdiensten

Bijbelverhalen met Heemskerkers

- themabijeenkomst Voltooid leven

03-08 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Op vrijdagmiddagen vanaf 14.30 uur is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Anja van der Ploeg bespeelt het orgel. Op vrijdag 3 augustus met medewerking van Jan de Laat, hobo. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

10-08 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Op vrijdagmiddagen vanaf 14.30 uur is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Anja van der Ploeg bespeelt het orgel. Op vrijdag 10 augustus een Mariaconcert met medewerking van Jenneke Oomen, sopraan. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

17-08 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Op vrijdagmiddagen vanaf 14.30 uur is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Anja van der Ploeg bespeelt het orgel. Op vrijdag 17 augustus met medewerking van Liesbeth Brinkman, sopraan en Spirit Sound uit Heemskerk. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

24-08 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Op vrijdagmiddagen vanaf 14.30 uur is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Anja van der Ploeg bespeelt het orgel. Op vrijdag 24 augustus met medewerking van Geert Hoes, panfluit. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

31-08 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Vrijdagmiddag is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk voor het laatst deze zomer open. Vanaf 14.30 is de kerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Anja van der Ploeg bespeelt het orgel. Op vrijdag 31 augustus met medewerking van Marion Blonk, dwarsfluit. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

01-09 00:00 Kerkdiensten en bijeenkomsten terugluisteren

- kerkdiensten