2. 13-12 10:00 MK ds L. Rasser (Amsterdam)
  3. 20-12 10:00 MK ds P. van der Woel
  4. 24-12 18:30 MK Kinderkerstfeest, ds M. Visser
  5. 24-12 22:00 MK Kerstnachtdienst, pastor F. van der Louw

U bent hier: Home - Onze kerk - Gebruiksplan

Gebruiksplan Morgensterkerk

De Protestantse Kerk Nederland heeft een protocol opgesteld voor gemeenten die behoren tot de Protestantse Kerk in Nederland. De concrete invulling van dit protocol behoort tot de verantwoordelijkheid van de kerkenraad en behoeft een lokale en op het kerkgebouw toegespitste invulling. Deze invulling wordt vastgelegd in een gebruiksplan per kerkgebouw.

In dit gebruiksplan zijn de richtlijnen voor gezondheid en veiligheid van het RVIM en richtlijnen van de landelijke kerk voor het weer in gebruik nemen van de kerkgebouwen uitgewerkt. Vanwege de verplichting om anderhalve meter afstand tussen personen te waarborgen voor alle gebruikers, is het vooralsnog niet mogelijk om kerkdiensten in de Dorpskerk te houden. De kerkenraad heeft daarom als eerste een gebruiksplan op laten stellen voor de Morgensterk.

Het gebruiksplan voor de Morgensterkerk is vastgesteld door de kerkenraad op 8 juni (voor de diensten van 14 en 28 juni). Daarna actualiseren we deze en wordt een nieuwe versie besproken in de kerkenraad van 29 juni 2020.

Het actuele gebruiksplan van de Morgensterkerk vindt u hier.