1. 12-07 10:00 MK Dienst

U bent hier: Home - Voor de ander / Diaconie - GIVT

GIVT

Collecteren per mobiele telefoon

Het is mogelijk om in de Morgensterkerk en Dorpskerk uw collectegift te betalen met uw mobiele telefoon. Deze mogelijkheid is een aanvulling op de bestaande manier van geven: contant geld en collectebonnen. Het geven met uw mobiele telefoon wordt landelijk bij een groot aantal kerken aangeboden en wordt verzorgd door de organisatie GIVT.

In het kort werkt het geven door middel van een app op uw telefoon die draadloos communiceert met de collectezak. U geeft alle drie collectebedragen op in de app en na 2 werkdagen wordt het bedrag van uw rekening afgeschreven.

Omdat u de bedragen in de app opgeeft, is het makkelijker om bij een collecte die u onverwachts aanspreekt meer te geven dan dat u aan contant geld of collectebonnen bij u heeft.

U kunt ook deelnemen aan de collecte als u niet in de kerk bent, selecteer dan niet “collectezak” maar de PKN Heemskerk uit de lijst.

Luistert u naar Kerkdienstgemist? Dan kunt u via de app de QR code scannen en meedoen met de collecte.

Voor uitgebreide werkwijze: https://www.givtapp.net/downloads/Begeleiding%20gebruik%20Givt-app.pdf

Uiteraard blijft het geven van contant geld en collectebonnen gewoon bestaan. Als u gebruik wilt maken van de GIVT app, raden wij u aan om deze vooraf te installeren en registreren op uw telefoon.

De app GIVT is beschikbaar voor alle telefoons. Meer informatie kunt u nalezen op www.givtapp.net