Luister naar de diensten

Welkom in de kerk!

Wij vieren onze eredienst in de Morgensterkerk om 10:00 uur. Er kan alleen een beperkt aantal mensen aanwezig zijn, op dit moment slechts 30 personen. Denk wel aan het dringende advies van de overheid om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes, behalve op een zitplaats. U kunt zich aanmelden wanneer u naar de kerk wilt komen, dit kan steeds voor de volgende zondag tot vrijdagavond 20:00 uur. Schrijft u zich in op de volgende pagina:

https://inschrijven.pknheemskerk.nl

06-12-2020 10:00

ds M. Visser

Nieuws

Doorgang activiteiten

Vanaf 29 november zenden wij via Kerkdienstgemist met beeld uit.

Zie videoscherm rechtsboven of voor meer details:

ttps://www.pknheemskerk.nl/kerkdienstopnamen

 

Orde van dienst

Naast onze website kunt u de uitzending ook op andere manieren bekijken:

https://www.pknheemskerk.nl/manieren-om-dienst-te-bekijken

Podcast verhalen voor de advent
Luister tweemaal per week naar een verhaal voor de advent.

Nieuws rond corona virus:

Meer informatie

 

Wij gaan wandelen. Het idee is dat wij eens per maand op pad gaan. Ongeveer een uur. We houden 1,5 m. afstand en zijn in gesprek. Of juist niet en dan proeven we de stilte. Misschien staan we ergens een moment stil. Of we belanden toevallig bij de Kruisberg en drinken een kop koffie. Als je geïnteresseerd bent, laat het graag weten bij ds Marco Visser.

Meer informatie

Wij zijn een protestantse gemeente met een open houding, gericht op de oecumene. De Bijbel is voor ons de inspiratiebron. De verhalen inspireren ons om open in de wereld te staan. Iedereen is altijd welkom, uit welke kerkelijke of onkerkelijke achtergrond dan ook, gelovig of ongelovig. Een ieder kan in alle opzichten voluit meedoen, ongeacht afkomst, geslacht en seksuele voorkeur. In de diensten, bij de andere activiteiten en de gesprekken die wij hebben: de deur staat open.

Lees meer