1. 01-07 10:00 MK ds M Visser
  2. 08-07 10:00 MK ds M. Visser, Avondmaal
  3. 15-07 10:00 MK ds D. van Arkel (Castricum)
  4. 22-07 10:00 DK pastor E. Masetti (Zaandam)
  5. 29-07 10:00 DK ds A. Hoekstra (Amsterdam)

U bent hier: Home - Onze kerk - Activiteiten

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
01-07 10:00 Overstapdienst Vredevorskerk, Laan der Nederlanden 152, Beverwijk

Op zondag 1 juli is in de Vredevorstkerk de gezamenlijke overstapdienst, waarin Arrie van Nierop voorgaat. Deze dienst is mee voorbereid door de Beverwijkse en Heemskerkse jeugd van de basiscatechese (10-12 jaar). Bij deze dienst nemen we afscheid van de kinderen, die na 2 jaar Basics overgaan naar de tieners. We hopen dan ook dat er veel tieners zijn om deze ‘nieuwe’ tieners welkom te eten. ’s Avonds mogen de ex-Basics aan hun eerste tieneractiviteit mee doen: Mes op tafel.

Tussen 17.30 en 19.30 komen we bij elkaar om te eten en om het met elkaar ergens over te hebben. Food for the Body, food for the Soul. Dat kan een lied zijn dat ons aanspreekt, een stelling waar we het eens over hebben, iets in het nieuws waar we eens over napraten. Maar naast het onderwerp is een belangrijk doel van deze bijeenkomsten ook: gewoon gezellig elkaar ontmoeten en bijpraten.

01-07 17:30 Mes op tafel (jeugd) Dorpskerk

09-09 10:00 Gemeentedag

Ieder jaar organiseren we in september een gemeentezondag. De datum dit jaar kunt u alvast noteren: 9 september. De invulling van het programma volgt!

18-09 10:00 Ontmoetingsochtenden Morgensterkerk

Momenteel zijn we alweer druk bezig met de organisatie van de ontmoetingsochtenden voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Alle ochtenden nog steeds van 10.00 -11.30 uur in de Vrijburcht.  U kunt alvast de data noteren en hopen weer veel van u te ontmoeten.

Di 18 september - Traditioneel starten we dan samen met de PCOB.

Di 2 oktober - Tien jaar geleden was op 7 okt 2008 de start van 1e ontmoetingsochtend. We maken er een feestelijke bijeenkomst van met o.a. terugblik op 10 jaar ontmoetingsochtenden.

Di 16 oktober - Hierover is nog geen definitief akkoord.

Di. 30 oktober - Rabia Geyik en Marjanne Hoebe, zij zijn beide werkzaam in de maatschappelijke dienstverlening in Heemskerk. Ze geven een presentatie over hun functie en maken ons wegwijs in de veelheid van mogelijkheden.

Di 13 november - Ds Marco Visser is dan onze gast en zorgt weer voor een boeiend onderwerp.

Di 27 november - Deze staat vermoedelijk, net als vorig jaar, in het teken van Sinterklaas

Di 11 december - We sluiten de 1e seizoenshelft af met een adventsviering.