2. 30-06 10:00 MK ds S. Neuféglise (Velsen)
  3. 07-07 10:00 MK pastor H. Pronk-de Graaff (Wormerveer)
  4. 14-07 10:00 DK pastor E. Masetti (Zaandam)
  5. 21-07 10:00 DK ds. B. Zitman (Zwolle)

U bent hier: Home - Onze kerk - Activiteiten

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
21-06 19:30 Bingo - diaconaal project jeugd Vredevorstkerk

Op vrijdgavond 21 juni om 19.30 uur is de laatste actie voor het diaconaal project: een bingoavond! De opbrengsten gaan naar het Leefkringhuis. Voor de bingo hebben we nog wel leuke prijsjes nodig. Heeft u nog iets nieuws in de kast liggen dat u zou willen doneren? inleveren kan op zondag 2 en 9 juni in een mand achterin de kerk. En komt u op 21 juni ook gezellig naar de bingo? het is in de Vredevorstkerk. Bedankt!

23-06 10:00 Overstapdienst Vredevorstkerk
23-06 17:30 Mes op tafel samen met de overstappers (jeugd) Dorpskerk
27-06 13:45 Bijbelkring: verdraagzaamheid Morgensterkerk

De bijbel-gesprekskring in de Morgensterkerk komt elke laatste donderdag van de maand bijeen en de eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 27 juni van 13.45 – 15.15 uur. We spreken dan over het onderwerp “Verdraagzaamheid”. Een ieder is van harte welkom bij deze kringen. Ook van buiten de kerkelijke of dorpsgrenzen. Graag tot ziens!

14-07 14:00 Ontmoeting met tieners van het Leefkringjuis
19-07 10:00 Tienerkamp 2019 vertrek vanaf Dorpskerk

Ook dit jaar organiseren wij weer een kamp voor de tieners! Wat dit weekend extra bijzonder maakt is dat we samen met de tieners van het Leefkringhuis op kamp gaan! We vertrekken op vrijdagochtend om 10.00 uur vanaf de Dorpskerk. Maandag voor het avondeten zijn we weer thuis. Voor het eerst mag ook je zwemkleding in de koffer! Wij hebben zonnig weer besteld en de locatie laat het ook toe om te zonnen of te zwemmen.

Om tijdens het Kamp niet voor verrassingen te komen hebben wij besloten om vooraf nog een gecombineerd uitje te organiseren samen met het Leefkringhuis. Tijdens het uitje kunnen we kennismaken met elkaar. De datum voor het uitje moet nog gepland worden en zal later gecommuniceerd worden.

Heb jij al zin in het kamp? Je kunt je vanaf vandaag opgeven via onderstaande link: https://register.pknkamp.nl

01-01 00:00 Kerkdiensten en bijeenkomsten terugluisteren

Als u een kerkdienst terug wilt luisteren, een bijeenkomst van Bijbelverhalen met Heemskerkers of een andere opname, kunt u deze hier vinden:

- kerkdiensten

- Bijbelverhalen met Heemskerkers

- Kerken in dialoog (Heemskerk.FM)

- themabijeenkomst Voltooid leven