U bent hier: Home - Onze kerk - Activiteiten

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
19-01 10:00 Actie Kerkbalans 2020

Van zondag 19 januari tot en met zondag 2 februari is de ‘Aktie kerkbalans 2020’. De vrijwilligers komen weer bij u aan de deur om de toezeggingsenveloppe af te geven en daarna het antwoord op te halen. We hopen weer alle plannen voor 2020 te kunnen uitvoeren. Dat is alleen mogelijk door uw onmisbare steun. Als u ons wilt ondersteunen met uw schenking, gift of legaat dan kan dat op IBAN NL68RABO0373721498 ten name van Protestantse Gemeente Heemskerk, te Heemskerk.

21-01 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

Op dinsdag 21 januari a.s. bent u weer van harte welkom op de Ontmoetingsochtend in de Vrijburcht in de Morgensterkerk. Mochten wij in november van het afgelopen jaar Aart Andeweg van de Historische Kring Heemskerk verwelkomen, zo zal hij op deze ochtend opnieuw onze gast zijn. In november verhaalde hij over de  ‘Canon van Heemskerk’. Omdat dit absoluut om een vervolg vroeg zal hij opnieuw komen vertellen over de geschiedenis van Heemskerk. Hij zal ons weer meenemen naar voeger tijden en vertellen over de inwoners en al dan niet nog bestaande gebouwen van Heemskerk.

U bent weer van harte welkom om 10.00 uur. Mocht u iemand kennen die ook geïnteresseerd is in Heemskerks geschiedenis, dan is hij of zij zeker ook welkom!

26-01 15:00 Aangepaste gezinsdienst Vredevorstkerk

Op zondag 26 januari 2020 zal de 4e aangepaste Gezinsdienst met het thema Liefde is.......?

Deze dienst is dit keer in de Vredevorst Kerk (Laan der Nederlanden) te Beverwijk, aanvang 15.00 uur. De dienst zal voorgegaan worden door Ds. Kees Lous uit Velsen.

Hoe het thema in de dienst uiting zal krijgen blijft nog een verrassing, maar samen maken we er zeker weer een bijzondere dienst van. We hopen jullie weer te zien tijdens de dienst of bij de koffie na afloop te spreken. Mocht vervoer een probleem zijn neem dan contact op met Riet de Vlieger 06-23911518.

30-01 13:45 Bijbelkring Morgensterkerk

De bijbelgesprekskring in de Morgensterkerk komt elke laatste donderdag van de maand bijeen. Vanwege de feestdagen slaan we in december over en de eerstvolgende bijeenkomst is dan op donderdag 30 januari, van 13.45 - 15.15 uur.

We gaan dan verder met het boekje: ‘Bijbelse verhalen als spiegel van de ziel’. Een ieder is van harte welkom bij één van deze kringen. Ook anderen van buiten de kerkelijke of dorpsgrenzen. Graag tot ziens !

04-02 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

U bent van harte welkom bij de ontmoetingsochtend voor ouderen op dinsdagen om 10.00 uur. Mocht u iemand kennen die ook geïnteresseerd, dan is hij of zij zeker ook welkom!

4 februari: Cathy de Ruiter, diëtiste

18 februari: ds. Arrie van Nierop, predikant Protestantse Kerk Beverwijk

17 maart: wordt nog ingevuld

31 maart: Paasviering met Fred van der Louw en het dameskoor ‘Cantamus’ o.l.v. Hennie Dijkstra

18-02 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

18 februari: ds. Arrie van Nierop, predikant Protestantse Kerk Beverwijk

03-03 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

17-03 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

31-03 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

21-04 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

U bent van harte welkom bij de ontmoetingsochtend voor ouderen op dinsdagen om 10.00 uur. Op 21 april sluiten we het seizoen af met Piet Dubbelman. Mocht u iemand kennen die ook geïnteresseerd, dan is hij of zij zeker ook welkom!