U bent hier: Home - Onze kerk - Activiteiten

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
27-02 13:45 Bijbelkring Morgensterkerk

De bijbel-gesprekskring in de Morgensterkerk komt elke laatste donderdag van de maand bijeen. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 27 februari van 13.45 -15.15 uur. We gaan dan verder met het boekje: “Bijbelse verhalen als spiegel van de ziel”. Een ieder is van harte welkom bij één van deze kringen. Ook anderen van buiten de kerkelijke of dorpsgrenzen. Graag tot ziens!

03-03 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

U bent van harte welkom bij de ontmoetingsochtend voor ouderen op dinsdagen om 10.00 uur. Mocht u iemand kennen die ook geïnteresseerd, dan is hij of zij zeker ook welkom!

3 maart: wordt nog ingevuld

17 maart: wordt nog ingevuld

31 maart: Paasviering met Fred van der Louw en het dameskoor ‘Cantamus’ o.l.v. Hennie Dijkstra

17-03 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

17 maart: wordt nog ingevuld

31-03 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

21-04 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

U bent van harte welkom bij de ontmoetingsochtend voor ouderen op dinsdagen om 10.00 uur. Op 21 april sluiten we het seizoen af met Piet Dubbelman. Mocht u iemand kennen die ook geïnteresseerd, dan is hij of zij zeker ook welkom!