Luister naar de diensten
U bent hier: Home - Onze kerk - Activiteiten

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
21-03 20:00 Meelezen op Woensdag Morgensterkerk

Zo’n twee keer per maand is er Meelezen op Woensdag. De tekst voor de zondag wordt alvast gelezen, eerste indrukken worden verzameld. Daarover gaan we in gesprek: wat staat er en wat heeft het ons te zeggen? De ervaring is dat de verhalen gaan léven als je er samen over praat. Hartelijk welkom op 21 maart. Deze keer alleen om 20:00 uur, de middagbijeenkomst gaat niet door. Het is zoals altijd in de Morgensterkerk.

 
22-03 13:45 Bijbelkring Morgensterkerk

Graag nodig ik u uit voor de Bijbelkring in de Morgensterkerk. De eerstvolgende keer is op 22 maart van 13.45 – 15.15 uur in één van de zalen van de Morgensterkerk.  We gaan dan weer  verder met de engelen in de Bijbel. Een ieder is van harte welkom, ook van buiten de kerkelijke of dorpsgrenzen. Graag tot ziens!

 
25-03 10:00 Palmzondag Morgensterkerk

Op 25 maart is het Palmzondag. De dienst is om 10:00 uur in de Morgensterkerk. De kinderen – allemaal welkom! – maken tijdens de dienst rijk versierde Palmpasenstokken en trekken in een lange stoet door de kerk, terwijl wij zingen: Daar komt Hij aan… Daarmee begint de week van Pasen. Voor de diensten op witte donderdag, goede vrijdag, paaszaterdag en eerste paasdag, zie: www.pknheemskerk.nl/diensten 

 
27-03 10:00 Ontmoetingsochtend Virjburcht

Op 27 maart houden we onze ontmoetingsochtend in het kader van de veertigdagentijd. Traditioneel verleent  het koor Cantamus, o.l.v. Henny Dijkstra medewerking. Ds. Marco Visser en onze ouderenpastor Fred van der Louw zijn dan aanwezig en zorgen voor de verdere invulling van deze bijeenkomst.

 
31-03 22:00 PaasChallenge voor jongeren

In de nacht voor Pasen kruip je in de huid van een volgeling van Jezus. Na een maaltijd ontstaat er een ‘manhunt’ met challenges die je in een soort Wie is de Mol-spel moet winnen. Alles eindigt met een bijzondere ontknoping. De PaasChallenge is voor tieners (vanaf middelbare school) en duurt van 22:00 tot 08:00 uur van zaterdag 31 maart op zondag 1 april. Je kunt je opgeven in de WhatsApp groep van de jeugd. Als je daar nog niet in zit, kun je je aanmelden via een appje aan Ralf Timmer, 06-43480113.

 
10-04 10:00 Ontmoetingsochtend Vrijburcht

Op 10 april sluiten we het seizoen van de ontmoetingsochtenden af met een invulling waar verrassing, lach en ontmoeting centraal staat. Van harte welkom!

 
 • Contact

  Postadres PKN Heemskerk
  Vrijburglaan 2
  1962 VA Heemskerk
 • In en rondom de kerk

  Trouwen? Dopen? Een Uitvaart?
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief