1. 22-12 10:00 MK ds E. Plaisier (Uitgeest), 4e advent

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
16-12 19:30 Kerstprogramma Passage Vrijburcht

Wij worden verrast met een speciaal Kerstprogramma met harpmuziek en een kerstverhaal gepresenteerd door Martine Dubois, harpiste, zangeres en freelance boswachter. Zij laat ons genieten van de mooie, rijke en verrassende klanken van de harp. Dit instrument is haar grote passie en boswachter is haar beroep. In deze unieke combinatie van muziek en natuur presenteert zij de leden van Passage een speciaal kerstprogramma.

Bijeenkomst maandag 16 december in de Vrijburchtzaal van de Morgensterkerk. Aanvang 19.30 uur. Ontvangst met koffie om 19.15 uur. Wie graag deze avond mee wil maken is welkom (€ 5,- incl. consumpties).

24-12 18:30 Herderstocht 2019 Morgensterkerk

HERDERSTOCHT 2019

Kom naar Bethlehem en stap in het verhaal.

Maak de wandeling om het Kerstkind in de stal te vinden.

Onderweg is er al veel te beleven voor jong en oud…

Locatie: Bethlehem, ingang Morgensterkerk

Vrijburglaan 2, Heemskerk

Start tocht: tussen 18.30 uur en 19.00 uur

28-12 18:30 Volleybaltoernooi Walvis, Beverwijk

Doen jullie en doet u dit jaar weer mee met het jaarlijkse volleybaltoernooi? Het is op zaterdag 28 december vanaf 18.30 uur in sporthal de Walvis in Beverwijk. Deelname kost € 5,- p.p. Geef je team op met een leuke naam en kom tijdens het toernooi als team verkleed! Aanmelden kan via jeugdpkn.nl

Aanmelden en informatie

01-01 00:00 Kerkdiensten en bijeenkomsten terugluisteren

Als u een kerkdienst terug wilt luisteren, een bijeenkomst van Bijbelverhalen met Heemskerkers of een andere opname, kunt u deze hier vinden:

- kerkdiensten

- Bijbelverhalen met Heemskerkers

- Kerken in dialoog (Heemskerk.FM)

- themabijeenkomst Voltooid leven

05-01 10:00 Teentalk Morgensterkerk
30-01 13:45 Bijbelkring Morgensterkerk

De bijbelgesprekskring in de Morgensterkerk komt elke laatste donderdag van de maand bijeen. Vanwege de feestdagen slaan we in december over en de eerstvolgende bijeenkomst is dan op donderdag 30 januari, van 13.45 - 15.15 uur.

We gaan dan verder met het boekje: ‘Bijbelse verhalen als spiegel van de ziel’. Een ieder is van harte welkom bij één van deze kringen. Ook anderen van buiten de kerkelijke of dorpsgrenzen. Graag tot ziens !