1. 21-07 10:00 DK ds. B. Zitman (Zwolle)
  2. 28-07 10:00 DK ds. S. Zuidema (Heemskerk)
  3. 04-08 10:00 DK ds. S. Neuféglise (Velsen)
  4. 11-08 10:00 DK ds J. van der Heiden (Haarlem)
  5. 18-08 10:00 DK ds S. Zuidema (Heemskerk)

U bent hier: Home - Op zondag - Kerken in dialoog

Kerken in Dialoog

Samen met een aantal andere kerken in Heemskerk hebben we het initiatief genomen voor een nieuw radioprogramma op Heemskerk FM (frequentie 107.4). Dat programma heeft de naam gekregen: Kerken in Dialoog. Naast onze kerk doen het Apostolisch Genootschap en het Leger des Heils mee.

Met dit maandelijkse radioprogramma willen we Heemskerkers bereiken, naast alle andere activiteiten die we organiseren. Op de radio is er ook wekelijks een uitzending van een kerkdienst uit één van de Heemskerkse kerken. Per keer gaan drie mensen vanuit genoemde kerken aan de hand van een thema met elkaar in gesprek. De gesprekken worden daarbij afgewisseld met bijpassende muziek. De sfeer is van thuis aan een keukentafel. Vanuit onze kerk hebben tot nu toe aan de opnames deelgenomen: Marco Visser, Piet Dubbelman en Sophia Verbaan. Vindt u het leuk om deel te nemen, horen we het graag!

Er hebben al diverse opnames plaatsgevonden en zijn inmiddels uitgezonden. Op de eerste maandag van de maand van 19 - 20 uur wordt het programma uitgezonden. Hieronder zijn de eerdere uitzendingen na te luisteren.

Uitzendingen

Op 4 maart 2019 was de eerste uitzending: Waarom dit programma / Is kerk nog van deze tijd?

Uitzending 1 april 2019 met als thema: Vluchtelingen - opvang: wat kunnen we als kerken betekenen?

Uitzending 6 mei 2019 met als thema: Bevrijding en vrijheid

Tip: Zet op de eerste maandagavond van de maand de televisie uit en de plaatselijke radio aan voor het programma : Kerken in Dialoog.