1. 25-04 10:00 MK pastor F. van der Louw of ds M. Visser
  2. 02-05 10:00 MK ds A. van Nierop
  3. 09-05 10:00 MK ds O. Sondorp
  4. 13-05 10:00 MK Hemelvaart, ds M. Visser
  5. 16-05 10:00 MK ds A. Hoekstra (Amsterdam)

U bent hier: Home - Jongeren - Kerstbrunch met de jongeren van Beverwijk en Heemskerk

Het zijn bijzondere tijden. Bijzondere tijden vragen dan ook om bijzondere acties. Acties waarmee we met elkaar verbonden kunnen zijn, zonder daadwerkelijk bij elkaar te kunnen zijn. Met de jeugd hebben we daarom lootjes getrokken om elkaar te verassen met een heerlijke kerstbrunch. Kinderen die mee wilden doen vulde een lootje in met wat ze lekker zouden vinden en daarna werden de lootjes getrokken. Je moest de brunch verpakken in een leuk versierde doos. Nou dat hebben we geweten! Met veel plezier werden vandaag (donderdag 24 december) de paketten langsgebracht. Wat waren ze mooi, lekker en heel bijzonder. Alle kinderen hebben zich speciaal gevoeld. Op deze manier waren we toch bij elkaar zonder fysiek bij elkaar te zijn. Maar zoals vaak zeggen foto's meer dan 1000 woorden.....