1. 22-07 10:00 DK pastor E. Masetti (Zaandam)
  2. 29-07 10:00 DK ds A. Hoekstra (Amsterdam)
  3. 05-08 10:00 DK pastor E. Masetti (Zaandam)
  4. 12-08 10:00 DK ds B. Zitman (Zwolle)
  5. 19-08 10:00 DK ds S. Zuidema (Heemskerk)

U bent hier: Home - Voor de ander - Noodfonds en Voedselbank

Noodfonds en Voedselbank

Noodfonds

Het Noodfonds Heemskerk kan mensen die het financieel moeilijk hebben ondersteunen. Het eerste gesprek start bij Balie ZeS aan het Burgemeester Nielenplein 6.

Het Noodfonds is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Heemskerk met als doel acute financiële hulpverlening op bescheiden schaal voor mensen die – ongeacht welke oorzaak – in de problemen zijn gekomen.

Voedselbank

Het eerste gesprek voor een voedselpakket start bij Balie ZeS. De administratie maakt voor u een afspraak met een Sociaal Dienstverlener. Op de afspraak dient u onder andere uw eigen  inkomsten en uitgaven inzichtelijk te maken en van uw eventuele inwonende medebewoners.

De Voedselbank IJmond stelt een grensbedrag of u aanmerking komt voor een tijdelijk voedselpakket. Als u niet onder de grens komt voor een voedselpakket dan is het raadszaam om uw uitgaven op te schrijven. Hierna kunt u altijd nogmaals een aanvraag doen voor een voedselpakket. Als u wel onder de grens voor een voedselpakket komt dan kunt u bij een kerk in uw woonplaats een voedselpakket ophalen.

Voedselbank IJmond

1940 AK Beverwijk