1. 21-01 10:00 MK ds M. Visser, avondmaalsdienst
  2. 28-01 10:00 MK ds M. Visser, bevestiging en afscheid ambtsdragers
  4. 11-02 10:00 MK ds L. Rasser (Amsterdam)

U bent hier: Home - Onze kerk - Nieuws - Open Dorpskerk

Openstelling Dorpskerk

Ook dit jaar organiseert de Commissie Open Dorpskerk in de zomermaanden weer inloopmiddagen op vrijdagen van 2 juni t/m vrijdag 25 augustus. Vanaf 14:30 tot 16:30 uur kunt u even binnenlopen om even te onthaasten, een kaarsje op te steken,of te luisteren naar een inloop concert van 15.30 uur tot ca. 16.00 uur Voor in de kerk ligt een inkijkboek, samengesteld door Ton de Vries. Daarin zijn allerlei wetenswaardigheden over de Dorpskerk te vinden, met foto’s van hoe de kerk eruit zag vóór de grote restauratie van 1973.

De inloop orgelconcerten die op deze middagen plaatsvinden, van 15:30 tot 16:00 uur en gegeven door Anja van der Ploeg, trekken steeds veel belangstelling. Anja, die de vaste organiste/pianiste is voor zowel de Dorpskerk als de Morgensterkerk, heeft zich ook dit jaar weer bereid verklaard voor gevarieerde muziekprogramma’s te zorgen.

Wij hopen niet alleen veel dorpsgenoten en gemeenteleden van de PGH te verwelkomen, maar ook belangstellenden van zowel de campings als van “buiten”. De toegang is gratis, wel wordt een bijdrage gevraagd ter bestrijding van de onkosten.