1. 17-11 10:00 MK ds D. van Arkel (Castricum)
  2. 24-11 10:00 MK Laatste zondag kerkelijk jaar, ds M. Visser, pastor F. van der Louw en P. Hartog
  3. 01-12 10:00 MK ds M. Visser, 1e advent
  4. 08-12 10:00 MK ds M. Visser, 2e advent
  5. 15-12 10:00 MK ds M. Visser, 3e advent

U bent hier: Home - Op zondag - Komende zondagen

Welke diensten zijn er komende tijd?

Rondom de diensten

Op 3 november gaat Fred van der Louw voor in de dienst waarin duidelijk wordt dat het werkelijk een worsteling is om mens te worden.

Op 10 november ga ik zelf voor: Jakob en Esau gaan elkaar tegemoet en komen elkaar, na alles wat er is gebeurd, weer onder ogen. Rond het woord verzoening vieren wij dan ook de dienst van de tafel, deze keer weer lopenderwijs.

Op 17 november gaat collega Dick van Arkel bij ons voor. Wij kennen hem goed als buurpredikant, die ook in Heemskerk heel wat voetstappen heeft gezet, maar hij heeft inmiddels afscheid genomen van de gemeente in Castricum en is begonnen als interimpredikant op verschillende plaatsen in Nederland. We maken van de gelegenheid gebruik hem vrede en alle goeds te wensen!

Op 24 november is de laatste zondag van het kerkelijk jaar, de zondag voor de adventsperiode. We staan stil bij het sterven van aartsmoeder Rachel en van aartsvader Isaak. Namen worden genoemd van wie ons zijn voorgegaan. We gedenken hen als geborgen in de hand van de Levende.

Intussen is op woensdag 6 november de dankdag voor gewas en arbeid. Wij vieren een eenvoudige vesper in de Dorpskerk om 19:30 uur.

Graag tot ziens! In verbondenheid: we denken aan hen die een zware weg te gaan hebben.

Hartelijke groet,

Ds. Marco Visser