2. 26-01 10:00 MK ds. L. Rasser (Amsterdam)
  4. 09-02 10:00 MK pastor F. van der Louw
  5. 16-02 10:00 DK ds M. Visser

U bent hier: Home - Op zondag - Komende zondagen

Welke diensten zijn er komende tijd?

Rond de diensten

Op 12 en 19 januari mag ik voorgaan in de diensten, wij blijven nog even bij de vredevorst Salomo.

Op 19 januari zal een aantal mensen in het ambt (her)bevestigd worden en nemen wij ook afscheid van ambtsdragers. Zo zullen Piet Dubbelman en Dick Slofstra de taak neerleggen die zij samen hadden als voorzitters van de kerkenraad. In de afgelopen jaren hebben zij werkelijk zeer veel voor onze gemeente gedaan. Daarvan hebt u kunnen lezen, horen en zien, maar meer nog speelde zich achter de schermen af.

Twee heel verschillende mannen die in een echte gezamenlijkheid voor de goede zaak stonden: we konden er een beetje aan zien wat het bijbelse woord broederschap betekent. En nu zijn we blij dat er ook weer anderen zijn die hun schouders eronder willen zetten. Mensen die het werk van de gemeente verder willen dragen, maar die zichzelf daarin ook gedragen mogen weten door de zegen van de Ene.

Welkom dus op 19 januari in de dienst, waarin bovendien een bijzondere muzikale bijdrage is door Peter van Dongen (vleugel en orgel) en Jenny Stoeckart (saxofoon).

Van 19 tot 26 januari is de jaarlijkse week van gebed voor de eenheid van de kerk. Er zijn in die week korte gebedsvieringen in verschillende kerken in Beverwijk en Heemskerk. Informatie hierover kunt u vinden in de plaatselijke bladen, op het informatieblad in de kerk en op www.kerkenijmondnoord.nl.

Op vrijdagavond de 24e om 19.00 uur is er een oecumenische vesper in de Dorpskerk, geleid door kapelaan Teun Warnaar en Fred van der Louw, muzikaal begeleid door het Mariakoor van de parochie. Van harte aanbevolen.

Op zondag 26 januari gaat collega Rasser uit Amsterdam voor in de eredienst.

Hartelijke groet,

Marco Visser