top of page

Meedoen

 meedoen & meebeleven

Gemeente zijn we met elkaar. Er zijn al veel mensen die plezier ervaren in hun vrijwilligers-taak. We horen vaak hoe dat hun betrokkenheid bij de kerk en hun geloofsleven een boost geeft. Er is ruimte om op verschillende manieren ook mee te doen, bijvoorbeeld bij de plekken hieronder. We horen graag van u! 

Contactpersoon Meedoen: Mieke Lansbergen 06-4224 1346

Wat kan ik doen?

Elke steen die bijgedragen wordt, doet ertoe. 

 • U kunt iemand uitnodigen voor een klus die u zelf ook doet. Door een paar keer mee te draaien, kun je ervaren hoe het is en of het iets voor je is. 

 • We willen u vragen om voor het project te bidden. Bijvoorbeeld voor het inspireren van mensen om iets voor de kerk te doen. We geloven in de waarde daarvan. 

 • U kunt zelf een klus oppakken, daar zijn we ook heel blij mee. Kijk naar de onderstaande lijst of iets is dat bij u past. U kunt daarop mailen, bellen, iemand in de kerk aanspreken of het contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op. 

 • Met onderstaand formulier kunt u zelf ontdekken wat uw gaven zijn. Het is ook mooi om dat samen met iemand in te vullen. 

  Mozaïek Stenen

  Verder lezen

  Wilt u diepgaander nagaan wat uw gaven en talenten zijn? Download hier het uitgebreide GEVEN-formulier, vul het in en stuur het naar meedoen@pknheemskerk.nl

  bottom of page